top of page
Over mijzelf

Zo ontdekte ik dat ik er veel plezier in heb om met verf, beelden en kleuren te spelen

Begin 2019 hoorde ik letterlijk de stem van God en dat zette mijn hele wereld op de kop. Ik kon werkelijk niet geloven dat God een levende Persoon is, die ook nog eens tegen mij sprak. Het heeft me dan ook heel wat innerlijke strijd gekost voordat ik mijzelf christen ging noemen.

 

Omdat niets in het geloof voor mij vanzelfsprekend was, ging ik op zoek naar betekenis. De betekenis van de verhalen in de Bijbel, maar ook de betekenis van de weg die Jezus heeft afgelegd. Ik leerde de God van de Liefde kennen. En toen heb ik mijn hart aan Hem verloren.

Ik leerde de God van de Liefde kennen. En toen heb ik mijn hart aan Hem verloren

Mijn schilderijen en verhalen beschouw ik als een geschenk van God. En dat geschenk wil ik  graag met jou delen. Ik hoop dat jij je erdoor bemoedigd kunt voelen. En dat God je zal zegenen met Zijn grote liefde, dwars door alle beelden en verhalen heen.

Jarenlang heb ik met veel plezier als autismecoach en loopbaanbegeleider gewerkt. Eind 2018 moest ik om gezondheidsredenen stoppen met werken. Vervolgens ging ik naar de dagbesteding voor mensen met autisme. Door mijn coach werd ik gestimuleerd om te gaan schilderen. In eerste instantie was dit voor mij een manier om trauma's uit mijn verleden te verwerken. Maar zo ontdekte ik ook dat ik er veel plezier in heb om met verf, beelden en kleuren te spelen.

bottom of page